سفرنامه آنکارا
توی سفرنامه آنکارا گفته میشه که انتخاب غذا توی رستورانهای آنکارا خیلی سخت نیست و کم پیش میاد ذائقه ایرانی، خوراک های ترکی رو نپسنده. اسکندر کباب، کوفته به همراه ماست، دونر کباب، لاه معجون، مرجیمک جورباسی، ساچ کباب، ماهی کبابی و کباب گوشت از غذاهای پرطرفدار ترکیه ست. معمولا غذاهای کبابی متداول ترین و ارزونترین نوع رستوران در ترکیه ست که هم غذای سالمیه و هم سریع حاضر میشه. برای انتخاب یه کبابی خوب یادتون باشه که یه کبابی واقعی حتما لامحجون ( پیده گوشت) و آدانا کباب و از همه مهمتر باقلوا رو توی منوش داره. اگه دوست دارین لذیذترین ماهی کبابی رو بخورین، سراغ رستوران های قدیمی برین، یعنی اونایی که میز و صندلی های سست چوبی از هم باز شده دارن. سفرنامه آنکارا کمکتون میکنه تو سفر بیشتر خوش بگذرونین.
ویدئوهای مرتبط: